Söndag morg...förmiddag!

Usch - har redan slappat bort hela morgonen... Jag skulle ju kliva upp tidigt för att kunna få gjort så mycket som möjligt i dag. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag har en massa smutstvätt liggandes överallt. Måste tvätta, stryka och städa ur i garderober. Ska fotografera kläder till Tradera-annonser och försöka hinna lägga ut dessa i kväll. Det är nog bäst att jag får i mig lite sen frukost nu...

Kvällsaktiviteter

Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta kolla på "Who's The Boss" på DVD. Tilltugg: Knapriga lantchips och honungsmelon som dippas i hemmagjord tsatziki. Det ni!

Shopped 'til I dropped!

Jag var på staden under eftermiddagen - det var visst långlördag i dag (öppet till 16.00). Kom hem med tre stycken kassar från KappAhl, b.young och Lindex (i den ordningen!).

1:a kassen:
Två par stretchiga stuprörsjeans med normal midja (blå + grå i samma modell). KappAhl hade 100:- rabatt på alla jeans och då får man ju passa på! Köpte även en rutig scarf där.

2:a kassen:
En lila topp med lite "krås" och knappar, två T-shirts (svart + petrolgrön/blå, båda med tryck), två armband och ett par blå stuprörsjeans med låg midja, slitna effekter och blixtlås på bakfickorna. När jag lämnade b.young var jag övertygad om att jag skulle komma att lämna tillbaka jeansen, trots att jag tyckte de var skitsnygga. Om man som jag inte har tvättbrädemage bildas nämligen en valk när man har jeans med låg midja, vilket inte ser så snyggt ut alltid. Men, lösningen på problemet fanns i nästa butik...

3:e kassen:
En randig scarf. Och en GÖRDEL! Tantvarning, I know, men detta måste vara ett av mina bästa köp någonsin. Sitter som en smäck från halva bröstkorgen till ner på höften. Håller in magen och jämnar ut valkar. Mycket bekväm att ha på sig (och man får bättre hållning som extra bonus!). Helt osynlig under t ex en tight T-shirt eller klänning. "Shaping Shirley" heter den och kostar blygsamma 199:- på Lindex. Jag hittar den inte på hemsidan, men en liknande gördel för 295:- ser ut så här:


Bild: Lindex Shop Online

Just det, ja - jag skulle ju köpt underkläder, boots/stövletter och en axelremsväska. Hittade dock inte den perfekta väskan den här gången. Provade en massa BH:ar på Lindex men hittade ingen som satt riktigt bra. Boots/stövletter och även stövlar såg jag många snygga i stadens skoaffärer - jag var dock inte på skoköparhumör i dag. Nästa vecka ska jag spana lite närmre på några godbitar.

Publicerar kanske bilder på dagens inköp - kanske inte! ;-D


Lördag morgon

Good morning! Det ser ut att bli en riktigt härlig dag med solsken och behaglig temperatur på mina småländska breddgrader. Jag vaknade strax efter kl. 7, låg och kollade på en gammal TV-serie - "Who's The Boss?" - på DVD och ska nu svida om från pyjamas till...öh...något annat. Sedan blir det frukost och utgång på staden. 

Är på shoppinghumör i dag och jag skulle vilja hitta ett par snygga boots/stövletter, en större axelremsväska, snygga underkläder och lite annat. Vi får väl se vad jag lyckas komma hem med. Shoppingutbudet i min stad är rätt skrattretande, men jag har inte tid/lust att åka i väg till närliggande shoppingstad i dag. Nästa helg, kanske.

See ya later!

Trött och hungrig

Jag jobbade länge i dag: 7.30 till nästan 18.30. PUH! Högarna med papper på skrivbordet har en tendens att föröka sig, haha! Var sedan tvungen att gå till Hemköp för att handla lite mat och annat - har skjutit upp detta hela veckan. Är vrålhungring nu, men någon matlagning har jag ingen ork med. Det får bli några mumsiga mackor istället. Sedan MÅSTE jag betala räkningar - har skjutit upp detta också. Not good.

Välkommen till min nya blogg!

Tredje gången gillt!

RSS 2.0